BETALEN
 
Bij MANANA JEWELS kun je betalen via iDEAL, overboeking per bank, Paypal, MisterCash en SofortBanking.

Wij nemen de bescherming van jouw betalingsgegevens erg serieus en deze zijn dan ook veilig bij ons. Deze gegevens worden daarnaast gecheckt op fraude door ons en door onze betalingsverwerker.
 
VERZENDEN

De verzendkosten zijn afhankelijk van het soort en aantal producten dat je besteld.
Bestellingen boven de 50 Euro worden in Nederland gratis verzonden.

De tarieven voor de bestellingen onder de 50 Euro zijn als volgt:
  • Standaard verzendkosten in Nederland via Post.nl brievenbuspost € 1,95 per bestelling.
  • Aangetekende verzendkosten in Nederland via Post.nl brievenbuspost € 7,95 per bestelling. Je ontvangt de bestelling door de brievenbus maar kunt de bestelling wel volgen door middel van een track & trace code.
  • Pakketpost met track en trace code via Post.nl € 6,95 per bestelling. Indien je bestelling niet door de brievenbus past wordt er automatisch € 6,95 gerekend aan verzendkosten. Dit is slechts het geval bij enkele producten.
Wij versturen bestellingen via PostNL en bieden onze klanten de mogelijkheid te kiezen voor standaard of aangetekende verzending. Bij een aangetekende verzending wordt de inhoud van je bestelling verzekerd tot het moment dat deze bij jou is aangekomen. Voor ontvangst van aangetekende verzendingen is een handtekening vereist. Wanneer je een andere ontvanger selecteert voor de bestelling (bijvoorbeeld voor een cadeautje) dan wordt een handtekening van de ontvanger gezien als bewijs van aflevering.
 

RUILEN & RETOURNEREN

Al onze items zijn uniek. Daarom kan het altijd iets afwijken van de foto op de website. Verder zijn de materialen waar MANANA JEWELS mee werkt zorgvuldig uitgezocht. Mocht je toch iets willen retourneren, dan gaat de producure als volgt:

• Mocht het item niet naar wens zijn, ontvangen wij graag binnen 14 dagen na ontvangst via e-mail berichtgeving welk item je wilt retourneren met daarbij de vermelding van het ordernummer.
•Na ontvangst van de bestelling, dien je het item waarover je niet tevreden bent, binnen 14 dagen naar ons terug te sturen in een goed beschermde envelop met bubbeltjes plastic.
•De retourgezonden items zijn op eigen risico voor de klant. Bij ‘aangetekend verzenden’ moet er worden getekend voor ontvangst. Op deze manier ben je altijd verzekerd dat de bestelling bij ons aankomt.
•Graag een briefje in het pakket meesturen met daarin je wens, je naam, ordernummer, totaalbedrag en bankgegevens zodat we je snel van dienst kunnen zijn.
•Als wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen, in originele verpakking en zonder beschadigingen zal het aankoopbedrag vergoed worden, exclusief de verzendkosten.
•De terugbetaling zal worden voldaan binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product.

Het retouradres is:

MANANA JEWELS
Voortsweg 1+B
7523 CB Enschede